Anmälan, Deltagar och Matavgifter

Avgiften för deltagandet i Trekanten Cup består av två delar. Dels en anmälningsavgift om 800:- per lag som inbetalas i samband med anmälan, dels en deltagaravgift som betalas per spelare. Vi har två typer av deltagaravgifter - exklusive eller inklusive mat & logi.

Deltagaravgift spelare/ledare inklusive logi/mat - 400kr  – ingår lunch & middag på lördagen, samt frukost och lunch på söndagen

Deltagaravgift spelare/ledare exklusive logi/mat - 170kr

Det finns också möjlighet att komplettera med måltider;
Frukost lördag - 30kr – för de som kommer tidigt på lördag, eller ligger över mellan fredag och lördag

Lunch lördag - 50kr – för de som ordnar egen logi
Lunch söndag - 50kr – för de som ordnar egen logi

Ledare betalar samma avgift som deltagande spelare.
I deltagaravgifterna ingår förutom deltagandet också en snygg T-shirt, priser och diplom.

Anmälningsformulär finns i menyn till vänster. Får ni inget bekräftelsemail, hör av er till Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen så dubbelkollar vi. Anmälningsavgiften betalas till Bankgiro nr 5385-5458 snarast efter att anmälan är gjord.

Senast den 21/6 vill vi ha er slutliga anmälan, med rätt antal spelare samt betalning av deltagar och matavgifter. Använd Word-blanketten nedan som stöd. Blanketten ska innehålla samtliga deltagar- och matavgifter och skall skickas in av alla lag till Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen
Betalning motsvarande blanketten görs senast den 21 juni till Bankgiro nr 5385-5458. Viktigt att vi får in blankett & betalning i god tid så vi kan planera spelscheman, mat och disponera boendet på bästa sätt.

Blanketten finns här