CampingFör föräldrar och andra supportrar som önskar att stanna över natten finns det möjlighet att parkera husbil och husvagn, alternativt slå upp tält, på en gräsyta ca 100 meter från planerna. Observera att detta inte är någon ”riktig camping”, utan ett grönområde vi lånar av kommunen i samband med cupen. Det finns tillgång till vatten, el, toaletter, sophämtning – men inte någon latrintömning! Vi följer räddningsverkets regler för en säker camping. Innebär bla att man inte kan placera vagnarna för tätt. Räkna därför inte att det finns plats för förtält.


Vi har ca 80 platser att tillgå, och ni som önskar boende på campingen bokar detta via mail till Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen . Först till kvarn gäller, och er bokning är inte definitiv förrän ni fått bekräftelse-mail i retur. Får ni ingen bekräftelse ring då till 070 - 248 08 69 och lämna ett meddelande.. Är ni ett större sällskap försöker vi i möjligaste placera er intill varandra.

Campingpriserna för 2018 är samma som i fjol.
- Husvagn/Husbil/tält inklusive el 250 kr/dygn

Incheckning Fredag 12-20,  Lördag 8-10

Vid anmälan uppge husvagn/husbil eller tält. Uppge även ankomstdag och klubb.

Campingen är bemannad från fredag kl 12.00, men det går självklart bra att komma tidigare. Är inte ovanligt att de första gästerna checkar in i början av veckan och använder Trekanten som utgångspunkt för dagsutflykter till Öland, Kalmar eller Glasriket.

Vill man bo "bekvämare" finns t.ex. Nybro Vandrarhem, Svanen lågprishotell i Kalmar , Scandic eller något av 10-talet andra hotell i Kalmar. Alla ligger inom 15 minuters bilresa från fotbollsmetropolen Trekanten.